Novosti

"Work and Travel"

Petak, 11 Listopad 2019 09:48

Predstavnici Agencije Experience održati će prezentaciju programa "Work and Travel" za studente Sveučilišta u Mostaru. Program "Work and Travel" provodi se u zemljama poput Amerike, Njemačke, Austrije i Francuske te nudi mogućnost mladima da iskuse način života u tim zemljama, upoznaju nove ljude, kulture, usavrše jezik te nauče raditi neke nove poslove.

Prezentacija programa "Work and Travel" će se održati u utorak, 15. listopada 2019., na Filozofskom fakultetu, učionica br. 27 u 13:00 sati. Pozivamo sve zainteresirane studente na prezentaciju.

Ostalo Opširnije...


Mostar: Djelatnica FPMOZ-a Lilja odlazi u zasluženu mirovinu

Četvrtak, 10 Listopad 2019 08:07

Svečano je danas bilo na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru. Ovih dana u zasluženu mirovinu ide djelatnica fakulteta Ljilja Ćuk. Tom prigodom vodstvo FPMOZ-a na čelu s dekanom prof. dr. sc. Mariom Vasiljom uručilo je Ljiji dar, umjetničku sliku za sjećanje na fakultet i njene radne kolege.

Ljilja se zahvalila na daru i na podršci koju je imala svih ovih godina od strane vodstva fakulteta.

Ostalo Opširnije...


Stažiranje kod zastupnika Resslera

Srijeda, 09 Listopad 2019 09:03

Zastupnik u Europskom parlamentu Karlo Ressler traži osobe zainteresirane za stažiranje u njegovom Uredu. Poziv za iskazivanjem interesa je aktualan do 28. listopada 2019., a nakon njega će se provesti odabir kandidata.

Ostalo Opširnije...