Novosti

Svečano otvorenje STEM centra izvrsnosti

Četvrtak, 05 Prosinac 2019 15:00

Na Fakultetu prirodoslovno – matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru bit će održano svečano otvorenje STEM centra izvrsnosti 6. prosinca (petak) u 12.45 sati u učionici 119. Učionica je opremljena novom didaktičkom opremom u skladu sa STEM standardima u sklopu projekta Enable BiH.

Događanja Opširnije...


Studenti edukacijske rehabilitacije FPMOZ-a obilježili Međunarodni dan osoba s invaliditetom

Utorak, 03 Prosinac 2019 22:04

U sklopu obilježavanja Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, studenti edukacijske rehabilitacije FPOMOZ-a imali su svoj INFO pult u Mepas Mallu na kojem su se posjetitelji mogli informirati o osobama s invaliditetom i području rada edukacijskih rehabilitatora te sudjelovati u simulacijskim radionicama. Tom prigodom predstavili su didaktičke materijale nastale u dosadašnjem radu studenata, kao i vrijedna komunikacijska pomagala.

Događanja Opširnije...


Studenti edukacijske rehabilitacije organizirali predavanje povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom

Utorak, 03 Prosinac 2019 22:01

U sklopu obilježavanja Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom, studenti edukacijske rehabilitacije FPMOZ-a organizirali su predavanje na ovu temu.

Na predavanju organiziranom za sve studente, profesore i posjetitelje govorili su prof. dr. sc. Lelia Kiš-Glavaš na temu „Što nam kažu studenti s invaliditetom“ i studentica druge godine diplomskog studija Lora Jukić na temu „Mentalno zdravlje osoba s invaliditetom“.

Događanja Opširnije...


MEĐUNARODNI DAN OSOBA SA INVALIDITETOM

Ponedjeljak, 02 Prosinac 2019 13:28

Program započinje u utorak, 3. prosinca 2019. godine, predavanjem prof. dr. sc. Lelie Kiš-Glavaš na temu „Što nam kažu studenti s invaliditetom“ i studentice druge godine diplomskog studija Lore Jukić na temu „Mentalno zdravlje osoba s invaliditetom“, u amfiteatru Ekonomskog fakulteta na kampusu Sveučilišta u Mostaru s početkom u 16:30 sati. Nakon predavanja, o svom iskustvu studiranja na Sveučilištu u Mostaru govorit će i sami studenti s invaliditetom.

Događanja Opširnije...


Pravni i institucionalni okvir za borbu protiv korupcije kao preduvjet napretka BiH

Utorak, 12 Studeni 2019 12:03

„Pravni i institucionalni okvir za borbu protiv korupcije kao preduvjet napretka BiH“ tema je drugog predavanja koje Sveučilište u Mostaru organizira u okviru kontinuirane edukacije o važnosti prevencije i borbe protiv korupcije u bosanskohercegovačkom društvu, a održat će ga Mijo Krešić, zamjenik ministra sigurnosti u Vijeću ministara BiH. Predavanje će biti održano 13. studenoga 2019. u 12.00 sati u velikom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Pozivamo sve profesore, asistente i studente da nazoče predavanju.

Plakat za predavanje možete provjeriti ovdje.

Događanja Opširnije...