Međunarodna suradnja

Natječaj za stipendije Vlade Slovačke Republike (studenti; doktorandi; sveučilišni profesori; istraživači; umjetnici)

Natječaj za stipendije Vlade Slovačke Republike

(studenti; doktorandi; sveučilišni profesori; istraživači; umjetnici)

 

Vlada Slovačke Republike je u okviru Nacionalnog programa stipendija Slovačke Republike otvorila natječaj za ljetni semestar akademske 2019./2020. godine za potporu mobilnosti studenata, doktoranada, sveučilišnih profesora, istraživača i umjetnika.

Program financira Ministarstvo prosvjete, znanosti, istraživanja i sporta Slovačke Republike, a administrira Slovačka akademska informatička agencija – SAIA.

Zainteresirani kandidati mogu svoje prijave podnijeti online, putem web stranice: www.scholarships.sk ili: www.stipendia.sk, gdje se također mogu pronaći potrebni obrasci i više informacija o samom programu.

Rok za podnošenje prijava je 31. listopad 2019. godine, do 16:00 sati.

U slučaju dodatnih nejasnoća vezanih za Nacionalni program stipendija zainteresirani kandidati mogu se izravno obratiti administratorima programa:

  • Kristína Sallerová (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ), podnositelji prijava sa stalnim boravkom u Slovačkoj,
  • Ondrej Aradský ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ), podnositelji prijava iz inozemstva.

Contacts:

SAIA, n. o. Sasinkova 10 812 20 Bratislava 1 Slovakia

Tel.: +421/2/59 30 47 00; +421/2/59 30 47 11

Fax: +421/2/59 30 47 01

Web: www.saia.sk

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Information for international applicants); Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Information for Slovak applicants).

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS