Naslovnica

Novosti


Ericsson Nikola Tesla Ljetni kamp 2018


 


PDF o održavanju ljetnog kampa Ericcson Nikola Tesla možete pogledati na linku.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 26 Travanj 2018 18:15

Posjet studenata studija Geografije Operativnom centru civilne zaštite HNŽ


Studenti treće godine Studija geografije Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti su u sklopu redovne nastave iz kolegija Prirodni rizici i katastrofe posjetili Operativni centar civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 26 Travanj 2018 18:07

Terenska nastava studija Geografije


Studenti druge i treće godine preddiplomskog studija, te studenti prve godine diplomskog Studija geografije Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti su prilikom održavanja obvezne terenske nastave posjetili Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 26 Travanj 2018 17:58

Promocija studentskog lista Eureka


Poštovani profesori, asistenti, djelatnici i studenti Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti čast nam je pozvati Vas na promociju novog V. broja lista Eureka 2. svibnja 2018. godine u Kampusu Rodoč. Nakon predstavljanja biti će organiziran prigodan domjenak uz čašicu razgovora i druženja. List je namjenjen studentima Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Uredništvo nastoji promovirati prirodoslovne i druge znanosti, kao i rad udruga koje djeluju na FPMOZ-u. Dođite i podržite rad svojih kolega! Očekujemo vas!

Studentski zbor FPMOZ-a.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 26 Travanj 2018 15:09

Uspostava suradnje FPMOZ i grada Pleternice na prekograničnoj suradnji IPA II


Prof.dr.sc. Mario Vasilj, dekan Fakulteta prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru danas je primio gradonačelnicu grada Pleternice, gđu Antoniju Jozić sa suradnicima.

Ostalo Opširnije
  • Petak, 13 Travanj 2018 07:49

Novi besplatni tečaj u okviru Skills Centra SUM-a


Novi besplatni tečaj na Sveučilištu održati će se 23.4. u 17 sati (11 dana po 3 sata) u okviru programaIT Professional modulServer Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center. 

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 09 Travanj 2018 08:11