Naslovnica

Novosti


TERENSKA NASTAVA STUDENATA GEOGRAFIJE FPMOZ SVEUČILIŠTA U MOSTARU


Terenska nastava odvijala se u periodu 24-26.5.2019. godine.

Ostalo Opširnije
  • Utorak, 11 Lipanj 2019 10:07

Potpisan ugovor za međunarodni zajednički diplomski studij


Sveučilište u Mostaru (SUM) i Alma Mater Europae – European Center Maribor (AMEU ECM) potpisali su sporazum o primjeni zajedničkog diplomskog studija Web znanosti na razini visokog obrazovanja. Sporazum su potpisali rektor SUM-a prof. dr. Zoran Tomić, dr. sc. Goran Gumze u ime predsjednika AMEU ECM-a prof. Dr. Ludvika Toplaka i dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. Mario Vasilj.

Službeno Opširnije
  • Ponedjeljak, 03 Lipanj 2019 12:27

Unaprijeđena suradnja FPMOZ-a i odgojno-obrazovnih ustanova HNŽ-a


Danas je u prostorijama FPMOZ-a potpisan Sporazum o  suradnji između: Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Zavoda za školstvo Mostar, Udruge ravnatelja osnovnih škola, Aktiva ravnatelja srednjih škola, te Aktiva ravnatelja i direktora predškolskih ustanova u HNŽ-u.

Ostalo Opširnije
  • Petak, 31 Svibanj 2019 08:10

Tečaj „Osnove rada u sustavu za e-učenje“


Centar za informacijske tehnologije Svuečilišta u Mostaru (SUMIT) organizira dvodnevni tečaj  „Osnove rada u sustavu za e-učenje“ za nastavno osoblje koji će se održati u utorak 4. lipnja isrijedu 5. lipnja s početkom u 13 sati na Filozofskom fakultetu, u računalnoj učionici 2-5.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 30 Svibanj 2019 13:18

POSJET STUDENATA 3. GODINE GEOGRAFIJE UPRAVI ZA CIVILNU ZAŠTITU I VATROGASTVO


Studenti treće godine Studija geografije Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru predvođeni asistenticom Jelenom Šimunović posjetili su Upravu za civilnu zaštitu i vatrogastvo.

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 27 Svibanj 2019 12:12

FPMOZ: Djeca iz vrtića Sportić posjetila Studij biologije


Četrdesetak djece iz vrtića Sportić posjetilo je danas sa svojim odgajateljicama prostorije Studija biologije gdje ih je dočeao pročelnik dr.sc. Dragan Škobić te ih upoznao s osnovnim temeljima života i živog svijeta, te što u cijelini proučava biologija.

Ostalo Opširnije
  • Četvrtak, 23 Svibanj 2019 14:25
Studomat
ISS