FPMOZ Banner

Naslovnica

Novosti


FPMOZ ODRŽAVAO AKTIVNOSTI PROMOCIJE FAKULTETA PO SREDNJIM ŠKOLAMA


Nakon uspješno realiziranog Dana otvorenih vrata Fakulteta prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru, kao i Smotre Sveučilišta, na kojima su studenti posjetili i upoznali pojedine studije, FPMOZ-a je održao i aktivnosti promocije Fakulteta po raznim srednjim školama. Cilj aktivnosti je bio prije svega pobliže upoznati maturante sa studijima koji se izvode na FPMOZ-u, mogućnostima upisa, načinu studiranja kao i mogućnostima zaposlenja po završetku studija. Fakultet zajedno s dekanom prof. dr. sc. Marinom Ćorlukom i nastavnim osobljem zahvaljuje ravnateljima škola na suradnji.

 

Ostalo Opširnije
  • Utorak, 24 Svibanj 2022 14:01

FPMOZ: Otvorenje Sveučilišne sportske dvorane “Zlatko Dalić”


Sveučilište u Mostaru organizira otvorenje Sveučilišne sportske dvorane Zlatko Dalić u srijedu, 11. svibnja u 12 sati u kampusu Rodoč.

Na sjednici Senata Sveučilišta u Mostaru odlučeno je da će Sveučilišna sportska dvorana nositi naziv po proslavljenom izborniku Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću koji je rođeni Livnjak te je prvi hrvatski izbornik koji je odveo Hrvatsku nogometnu reprezentaciju na tri velika natjecanja.

Upravo pod njegovim vodstvom Hrvatska reprezentacija ostvarila je najbolji uspjeh u povijesti hrvatskoga nogometa osvojivši drugo mjesto na Svjetskome prvenstvu u Rusiji, priopćeno je iz SUM-a.

Događanja Opširnije
  • Utorak, 10 Svibanj 2022 14:02

Pozivnica na koncert "In te Domine speravi"


Sudionik koncerta je i Mješoviti pjevački zbor Glazbene umjetnosti FPMOZ SUM.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 05 Svibanj 2022 08:28

Nastupno predavanje dr.sc. Marine Zubac


Odluku o nastupnom predavanju dr.sc. Marine Zubac možete pogledati ovdje.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 28 Travanj 2022 15:04

Obavijest za studente i djelatnike Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti


Sukladno obavijesti Federalnog ministarstva rada i socijalne politike, a povodom obilježavanja Međunarodnog praznika rada Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru neće raditi 2. i 3. svibnja 2022.g.

Službeno Opširnije
  • Srijeda, 27 Travanj 2022 11:13
  • Petak, 22 Travanj 2022 13:01
 
 ESTA Logo RGB S e1590050249491                                                                                             
 
Studomat
ISS
ISS
ISS
Anketa