FPMOZ: Potpisan „Sporazum o suradnji“ sa Zavodom za odgoj i obrazovanje ŽZH

U okviru radnog sastanka prof. dr. sc. Marin Ćorluka, dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru primio je gospođu Jadranku Bošnjak, ravnateljicu Zavoda za odgoj i obrazovanje Županije zapadno-hercegovačke.  

Tema radnog sastanka bila je prošla – sadašnja – buduća suradnja koja ima za cilj jačanje zajedničkog doprinosa promociji i primjeni modernih tehnologija u nastavnom procesu, te u razvoju nastavnih aktivnosti, a i poticanju cjeloživotnog obrazovanja i stvaranju kvalitetnoga obrazovnog sustava u cjelini, što je rezultiralo potpisanim „Sporazumom o suradnji“ između ove dvije institucije.

Radni posjet je zaključen konstatacijom kako će Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru te Zavod za odgoj i obrazovanje ŽZH dijeliti primjere najbolje prakse putem zajedničkih edukacijskih seminara, predavanja, simpozija i drugih relevantnih susreta koji će promovirati značajno kvalitetnije obrazovanje za studente, buduće učitelje, nastavnike i profesore svih obrazovnih područja.