Održan prijem studenata prve godine preddiplomskih studija na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti

Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održan je u ponedjeljak, 2. listopada 2023. godine prijem studenta prve godine preddiplomskih studija. Prijem je održan u prostorijama FPMOZ-a u Kampusu Mostar te Kampusu Rodoč.

Dobrodošlicu novim studentima, pozdravnim govorom online, izrekao je rektor Sveučilišta, prof. dr. sc. Zoran Tomić, koji je istaknuo značaj ovog događaja te mladim studentima naglasio, kako je to prilika za početak izazovnog i uzbudljivog obrazovnog putovanja. Rektor je studente potaknuo da maksimalno iskoriste sve prilike i pogodnosti koje fakulteti nude, nakon čega je poželio svim studentima sreću u nadolazećim izazovima koji ih očekuju.

Nakon rektora, brucošima se obratila vršiteljica dužnosti predsjednice Studentskog zbora Ana Šego, uz pozdrave dobrodošlice, naglašavajući svu podršku koja ih očekuje na Sveučilištu u Mostaru.

Nakon uvodnih pozdrava, u ime dekana prof. dr. sc. Marina Ćorluke, studentima su se obratili, u Kampusu Mostar prodekan za nastavu prof. dr. sc. Miran Pehar, a u Kampusu Rodoč prodekanica za poslovanje, ljudske potencijale i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Lidija Vladić-Mandarić. Potom, pročelnici studijskih grupa poveli su studente u obilazak Fakulteta te planirane predavaonice kako bi ih upoznali pobliže s načinom studiranja, predmetima, nastavnicima, studijskim programima i odgovorili na sva eventualna studentska pitanja.