FPMOZ: U ORAŠJU ODRŽANA SVEČANA PROMOCIJA DIPLOMIRANIH STUDENATA

Svečana promocija magistara struke i prvostupnika Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru održana je u utorak, 20. prosinca 2022. godine u amfiteatru školskog centra fra Martina Nedića u Orašju. Promociji su pristupilo 77 diplomanda: 14 magistara struke i 63 prvostupnika.

Dekan FPMOZ-a prof. dr. sc. Marin Ćorluka je diplomandima zaželio obilje sreće u budućem radu, te isto tako ugodne i sretne nadolazeće blagdane.

„Današnji dan dodjele diploma predstavlja simboličnu kulminaciju svih vaših uloženih napora, stotine i stotine sati koje ste proveli čitajući, učeći, radeće na različitim projektima, pripremajući se i polažući ispite. Sjetite se svega s čime ste se suočili, svih pobjeda u bitkama i svih strahova koje ste prevladali. Svjestan sam koliko je bilo potrebno uložiti pozitivne energije i odricanja za uspješno privođenje kraju vašega studija. U ovome svečanom trenutku kada slavite svoje postignuće, želim napomenuti da ne zaboravite svoj novi dom gdje ste stekli znanja za znanstveni, umjetnički i sportski kapital. Za vas će naša vrata uvijek biti otvorena, a kroz njih ćemo pozorno pratiti vaš rad i razvoj, te istinski se radovati, jer značajno je biti s onima koji drže do istih vrijednosti i teže istim i višim ciljevima“ poručio je dekan Ćorluka.