Biologija

O studiju biologije

U vremenu najuzbudljivijih bioloških otkrića nudimo Vam mogućnost upoznavanja sustava, od molekule do živog bića u prirodnom okolišu. Kroz planirane kolegije upoznat ćete i razumijeti stanicu kao osnovnu jedinicu života, otkriti tajne nasljeđivanja i raznolikosti životnih oblika na Zemlji. S ciljem stjecanja praktičnih vještina i razvitka kreativnih sposobnosti eksperimentalni rad u laboratorijima i terenska nastava su velikim udjelom u nastavi biologije.Pročelnik studija

{{ procelnik.o_ime + " " + procelnik.o_prezime }}

{{ procelnik.sz_naziv }}
Tel. {{ procelnik.oo_broj_telefona }}
Ured {{ procelnik.oo_broj_ureda }}
{{ procelnik.o_email }}


Tajnik studija

{{ tajnik.o_ime + " " + tajnik.o_prezime }}

{{ tajnik.sz_naziv }}
Tel. {{ tajnik.oo_broj_telefona }}
Ured {{ tajnik.oo_broj_ureda }}
{{ tajnik.o_email }}

Upis ocjena kod doc. L. Bevanda

Četvrtak, 15 Ožujak 2018 13:05

Upisi ocjena iz praktikuma i kolegija kod doc. L. Bevanda održat će se u utorak, 20.3. u 12:00h. Upisi će se održati u uredu tajnice studija Biologija, asist. A. Musa.

Mole se svi studenti koji su praktikum ili kolegij položili na drugom redovitom zimskom ispitnom roku da obvezno nazoče upisu ocjena ili indeks pošalju po nekom od kolega.

Obavijesti Opširnije...


Praktikum iz beskralješnjaka

Ponedjeljak, 12 Ožujak 2018 13:31

Praktikum iz beskralješnjaka počinje u subotu, 17. ožujka 2018. u 8.00h. Termin praktikuma iz rasporeda neće se održati ovaj tjedan. Studenti su dužni predići isprintani praktikum u kopirnici.

Biologija Opširnije...


Učitavam...