Novosti

Uplata druge rate za ljetni semestar

Utorak, 14 Svibanj 2019 13:52

Studenti koji nisu uplatili drugu ratu za ljetni semestar akademske 2018./19. trebaju izmiriti svoje obveze do 01. lipnja 2019. godine u protivnom neće moći pristupiti ispitima na ljetnom ispitnom roku.

Službeno Opširnije...


Treće predavanje - Dani kineske kulture

Srijeda, 08 Svibanj 2019 09:11

Pozivamo Vas na događanje našeg Filozofskog fakulteta na temu ''Dani kineske kulture'' koji će se po treći puta održati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Ovoga puta lektorica kineskog jezika gđa. Xiukun Meng govoriti će o Pekingu, a predavanje će kao i ranije bit na engleskom jeziku i otvoreno je za širu javnost.

Poster o predavanju možete pogledati na linku.

Ostalo Opširnije...


Otvorenje 6. po redu likovne kolonije Krešimir Ledić

Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 08:53

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje 6. po redu likovne kolonije Krešimir Ledić i izložbu radova autora Trpimira Grgića i Maria Šunjića na temu Međugorje očima umjetnika, u utorak 7. svibnja 2019. godine u 19:00 u Galeriji kraljice Katarine Kosača.

Pozivnicu možete preuzeti na linku.

LINK

 

Događanja Opširnije...


Ljetna škola Glazba kao podrška učenju jezičnih vještina: Koncepti, metode i tehnike za osnaživanje i rehabilitaciju jezičnih poteškoća odraslih i djece, preko muzičkih aktivnosti utemeljenih na dokazima

Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 08:22

Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, u suradnji s Facoltà di Psicologia, Università Cattolica del Sacro Cuore, Milano, Italija, organizira ljetnu školu Glazba kao podrška učenju jezičnih vještina: Koncepti, metode i tehnike za osnaživanje i rehabilitaciju jezičnih poteškoća odraslih i djece, preko muzičkih aktivnosti utemeljenih na dokazima. 

Ostalo Opširnije...