Novosti

Potpisan ugovor za međunarodni zajednički diplomski studij

Ponedjeljak, 03 Lipanj 2019 12:27

Sveučilište u Mostaru (SUM) i Alma Mater Europae – European Center Maribor (AMEU ECM) potpisali su sporazum o primjeni zajedničkog diplomskog studija Web znanosti na razini visokog obrazovanja. Sporazum su potpisali rektor SUM-a prof. dr. Zoran Tomić, dr. sc. Goran Gumze u ime predsjednika AMEU ECM-a prof. Dr. Ludvika Toplaka i dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti prof. dr. Mario Vasilj.

Službeno Opširnije...


Unaprijeđena suradnja FPMOZ-a i odgojno-obrazovnih ustanova HNŽ-a

Petak, 31 Svibanj 2019 08:10

Danas je u prostorijama FPMOZ-a potpisan Sporazum o  suradnji između: Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Zavoda za školstvo Mostar, Udruge ravnatelja osnovnih škola, Aktiva ravnatelja srednjih škola, te Aktiva ravnatelja i direktora predškolskih ustanova u HNŽ-u.

Ostalo Opširnije...


Tečaj „Osnove rada u sustavu za e-učenje“

Četvrtak, 30 Svibanj 2019 13:18

Centar za informacijske tehnologije Svuečilišta u Mostaru (SUMIT) organizira dvodnevni tečaj  „Osnove rada u sustavu za e-učenje“ za nastavno osoblje koji će se održati u utorak 4. lipnja isrijedu 5. lipnja s početkom u 13 sati na Filozofskom fakultetu, u računalnoj učionici 2-5.

Ostalo Opširnije...


FPMOZ: Djeca iz vrtića Sportić posjetila Studij biologije

Četvrtak, 23 Svibanj 2019 14:25

Četrdesetak djece iz vrtića Sportić posjetilo je danas sa svojim odgajateljicama prostorije Studija biologije gdje ih je dočeao pročelnik dr.sc. Dragan Škobić te ih upoznao s osnovnim temeljima života i živog svijeta, te što u cijelini proučava biologija.

Ostalo Opširnije...