Međunarodna suradnja

5. doktorska konferencija (doktorandi poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije …) „DOKON 2019“ – Rijeka (svibanj 2019. godine)

5. doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija

pedagogije i obrazovnih znanosti „DOKON 2019“,

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci,

17. svibnja 2019. godine, Rijeka (Republika Hrvatska)

 

5. doktorska konferencija za doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti, „DOKON 2019“, održat će se u organizaciji Odsjeka za pedagogiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Potaknuti pozitivnim iskustvima i izvrsnim povratnim informacijama s prethodna četiri DOKON-a, pristupili smo organiziranju novog susreta i planiranju aktivnosti koje će zasigurno zadovoljiti interese sudionika. 

Svrha Doktorske konferencije jest okupiti doktorande poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti iz Hrvatske i inozemstva kako bi se jačanjem suradnje pojedinih visokoškolskih institucija doprinijelo intenzivnijoj provedbi visokokvalitetnih istraživanja u području odgoja i obrazovanja, ali i javno promovirala važnost korištenja rezultata istraživanja za unapređivanje odgojno-obrazovne teorije i prakse. 

Središnja aktivnost Doktorske konferencije DOKON 2019 i ove godine bit će izlaganje znanstveno-istraživačkih radova doktoranada poslijediplomskih doktorskih studija pedagogije i obrazovnih znanosti. Kroz izlaganje svojih znanstveno-istraživačkih radova, doktorandi dobivaju priliku upoznati javnost sa svojim recentnim istraživanjima i rezultatima. Doktorska konferencija je prilika za razmjenu konstruktivnih povratnih informacija o svom znanstveno-istraživačkom radu, ali i mjesto za sklapanje novih znanstvenih suradnji i dogovaranje novih projekata.

Sažetak rada predaje se isključivo u predlošku: www.ffri.uniri.hr

Sažetak rada potrebno je poslati e-poštom na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do 15.3.2019. godine.

Važniji datumi i kotizacija

Rok za prijavu sažetaka: 15.3.2019. godine.

Obavijest o prihvaćanju sažetaka: 1.4.2019. godine.

Rok za registraciju/plaćanje kotizacije: 12.4.2019. godine.

Datum održavanja doktorske konferencije: 17.5.2019. godine.

Kotizacija: 200,00 kuna

Više informacija:

Web: www.ffri.uniri.hr

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Popis studenata po godinama

Popis studenata po godinama

talumni logo blue

Studomat
ISS