Novosti

Informacije o otvorenom pozivu za prijavu studenata za Humanity in Action BiH

Humanity in Action BiH otvara poziv za prijave studenata/tica na jednomjesečni ljetni program o ljudskim pravima u Amsterdamu, Kopenhagenu ili Sarajevu (7. lipnja – 3. srpnja 2019. godine) i John Lewis Fellowship u Atlanti, SAD (1. - 31. srpnja 2019. godine).

Poziv je otvoren za sve bosanskohercegovačke studente/ice preddiplomskog studija, diplomskog studija, kao i za one koji su u posljednje dvije godine završili svoje visokoškolsko obrazovanje.

Naši interdisciplinarni ljetni programi svake godine se istovremeno održavaju u sedam gradova i okupljaju preko 150 studenata i mladih profesionalaca iz Europe i SAD-a. Sastoje se od niza predavanja i diskusija sa sveučilišnim profesorima, novinarima, političarima i aktivistima, a uključuju i studijske posjete muzejima, državnim institucijama i nevladinim organizacijama.

Poziv za prijave otvoren je do 10. veljače 2019. godine putem online aplikacije. Budite jedan od studenata/tica koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovom prestižnom programu!

Sve troškove sudjelovanja u programima snosi organizator.

Za sva dodatna pitanja i informacije posjetite Facebook stranicu Humanity in Action BiH ili pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.