Novosti

FPMOZ: Svečano promovirano 364 diplomanta

Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru svečano je promovirao 364 diplomanta, 169 magistara struke te 195 prvostupnika u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Rektor Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Zoran Tomić čestitao je svim diplomantima i njihovim obiteljima poručivši kako nema radosnijeg i svečanijeg događaja od njihove promocije. Dodao je kako su njihova lica, radost i ponos još jedan dokaz koliko je potreban Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

„FPMOZ, kao ustrojbena jedinica SUM-a, nije najveći samo statistički, već je izvrstan u brojnim područjima, a vaša izvrsnost nije slučajna. Ona je odraz vaše zrelosti, vaše organizacije, vašeg znanja i vaše opredijeljenosti za misiju, viziju i ciljeve koje ste postavili na fakultetu“,  izjavio je rektor Tomić.

Dekan FPMOZ-a  dr. sc. Mario Vasilj pozvao je sve diplomante da ostanu jedno te ih zamolio da radom i primjerom budu dobar glas o svom fakultetu i Sveučilištu, u sredinama u kojima budu djelovali i radili. Naglasio je kako završetak studija nije kraj učenja, ali je ona točka za koju se vjeruje da dalje mogu sami nastaviti.

Video prilog s promocije možete pogledati na linku.