Novosti

BETAPITCH konferencija

Mostar će 8. studenog postati regionalni centar startup inovacija, sa 10 pažljivo odabranih startupa koji će se predstaviti u glavnoj dvorani amfiteatra Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i natjecati za prvu nagradu - put u Berlin te natjecanje na BETAPITCH Global eventu i networking sa sudionicima međunarodne startup scene na Investors Day 15. studenog 2018. godine, vrijedan poklon u iznosu od 1000$ (za B&H startupe), direktan ulazak u SPARK akceleracijski program uz punu 4-mjesečnu potporu SPARKa, direktan ulazak u CEE FREIRAUM akceleracijski proces, konekcije s investitorima i još mnogo zanimljivih beneficija!

Ova cjelodnevna proslava talenata, visoke tehnologije, uspostavljanja korporativnih partnerstava i poslovnih inovacija će biti podignuta na još veću razinu odličnim predavanjima naših gostiju - međunarodnih stručnjaka u području tehnologije, poslovnog managementa i globalnog startup sustava.

BETAPITCH će okupiti lokalne i međunarodne IT startupe, poduzetnike, firme, predstavnike akceleratora i inkubatora te investitore iz regije i šire!

Prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..