Naslovnica

Novosti


Uplata druge rate za ljetni semestar


Studenti koji nisu uplatili drugu ratu za ljetni semestar akademske 2018./19. trebaju izmiriti svoje obveze do 01. lipnja 2019. godine u protivnom neće moći pristupiti ispitima na ljetnom ispitnom roku.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 14 Svibanj 2019 13:52

Predavanje o temi „Izazovi umjetne inteligencije: Tko će preživjeti?“


Na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Davor Pavuna održat će predavanje o temi „Izazovi umjetne inteligencije: Tko će preživjeti?“ 15. svibnja (srijeda) u 13.00 sati u učionici 1-2.

Događanja Opširnije
  • Ponedjeljak, 13 Svibanj 2019 08:44

Treće predavanje - Dani kineske kulture


Pozivamo Vas na događanje našeg Filozofskog fakulteta na temu ''Dani kineske kulture'' koji će se po treći puta održati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Ovoga puta lektorica kineskog jezika gđa. Xiukun Meng govoriti će o Pekingu, a predavanje će kao i ranije bit na engleskom jeziku i otvoreno je za širu javnost.

Poster o predavanju možete pogledati na linku.

Ostalo Opširnije
  • Srijeda, 08 Svibanj 2019 09:11

Otvorenje 6. po redu likovne kolonije Krešimir Ledić


Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje 6. po redu likovne kolonije Krešimir Ledić i izložbu radova autora Trpimira Grgića i Maria Šunjića na temu Međugorje očima umjetnika, u utorak 7. svibnja 2019. godine u 19:00 u Galeriji kraljice Katarine Kosača.

Pozivnicu možete preuzeti na linku.

LINK

 

Događanja Opširnije
  • Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 08:53

Ljetna škola Glazba kao podrška učenju jezičnih vještina: Koncepti, metode i tehnike za osnaživanje i rehabilitaciju jezičnih poteškoća odraslih i djece, preko muzičkih aktivnosti utemeljenih na dokazima


Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta, u suradnji s Facoltà di Psicologia, Università Cattolica del Sacro Cuore, Milano, Italija, organizira ljetnu školu Glazba kao podrška učenju jezičnih vještina: Koncepti, metode i tehnike za osnaživanje i rehabilitaciju jezičnih poteškoća odraslih i djece, preko muzičkih aktivnosti utemeljenih na dokazima. 

Ostalo Opširnije
  • Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 08:22

11. Ljetna škola hrvatskog i njemačkog jezika


Informacije o otvorenom natječaju za ljetnu školu njemačkog i talijanskog jezika Sveučilišta Jurja Dobrila u Puli možete provjeriti ovdje.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.

Ostalo Opširnije
  • Utorak, 30 Travanj 2019 08:51
Studomat
ISS