Naslovnica

Novosti


Obavijest o javnom predstavljanju projekta


Predstavljanje znanstveno-istraživačkog projekta „Analiza fitotoksina u školjkašima Srednjeg Jadrana (Neumski zaljev)“  koji je odobren od Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti u 2017. godini održati će se u petak, 15. prosinca 2017. u 12:00 sati na FPMOZu, kampus Rodoč. Projekt će predstaviti dr.sc. Stanislava Talić, izv. prof.

Novosti Opširnije
  • Petak, 08 Prosinac 2017 15:09

Prilagodljivi inteligentni tutorski sustav temeljen na obradi prirodnog jezika predstavljen na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“


Prilagodljivi inteligentni tutorski sustav temeljen na obradi prirodnog jezika predstavljen na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“. Projekt su predstavili našli djelatnici doc. dr.sc. Tomislav Volarić, Daniel Vasić, v.asist, Emil Brajković, v.asist. s voditeljima projekta prof. dr. sc. Slavomir Stankov, doc. dr. sc. Ani Grubišić, i dr. sc. Branko Žitko s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 07 Prosinac 2017 09:39

Raspored sjedenja za svečanu promociju 14. prosinca 2017. godine


Raspored sjedenja za svečanu promociju 14. prosinca 2017. godine možete pogledati na sljedećem linku.

Novosti Opširnije
  • Srijeda, 06 Prosinac 2017 14:14

Natječaj za stručne prakse u inozemstvu IAESTE MostarStudentska organizacija IAESTE Mostar i ove godine organizira natječaj za plaćene stručne prakse u inozemstvu. Natječaj traje do 10.12.2017., a prijaviti se možete online putem web stranice www.iaestemostar.com Na stranici možete saznati i ostale detalje o programu stručnih praksi.

Službeno Opširnije
  • Utorak, 05 Prosinac 2017 08:30

Započeo didaktičko metodički seminar u sklopu projekta Teacher


Danas je na Fakultetu prirodoslovno matematičkih i odgojnih znanosti u Mostaru u sklopu projekta Teacher, a čiji je cilj inovacija i modernizacija prvog ciklusa akademskih studija u predškolskom obrazovanju u Bosni i Hercegovini kroz uvođenje kurikuluma zasnovanog na kompetencijama započeo metodičko didaktički seminar.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 30 Studeni 2017 17:01

STEM konsultativna sesija


U četvrtak, 30.11.2017. godine na Fakultetu prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti održana je STEM konsultativna sesija u organizaciji Save the Children koja je u rujnu 2016. godine započela sa organizacijom projekta "Unaprijeđenje osnovnog učenja i obrazovanja u Bosni i Hercegovini". Sve nazočne, u ime Dekana, je pozdravio dr.sc. Tomislav Volarić. Naš profesor Volarić je također uključen u projekt Enable-BiH. Opis projekta možete pogledati ovdje. Slike možete pogledati u galeriji.

Događanja Opširnije
  • Četvrtak, 30 Studeni 2017 12:25